Skip to main content

Op welke specificaties moet je nu letten bij de aanschaf van deze mobiel accessoires? Dit is lastig te zeggen. Bij het kopen van een speaker voor buiten weet je dat de kwaliteit vaak niet heel goed is, en ook een goedkope draadloos speaker kan niet op tegen een hifi-systeem. Luister van tevoren naar het geluid van een draadloze speaker en probeer verschillende speakers uit voordat je er één aanschaft. Als je naar de specificaties kijkt, let dan vooral op het vermogen en het frequentiebereik van de speaker.

draadloos speaker

draadloos speaker

Apparatuur ondersteuning

Er kan gestreamd worden vanaf veel verschillende bronnen. Het is alleen afhankelijk van de ondersteuning van de bron. De meeste telefoons hebben tegenwoordig Bluetooth en wifi. De apparaten van Apple beschikken over AirPlay en tablets en laptops beschikken ook over wifi (en soms Bluetooth). Het is verstandig om van tevoren te kijken of een luidspreker jouw apparaat ondersteunt.

Als je muziek afspeelt van bijvoorbeeld een mp3-speler (die geen wifi of Bluetooth heeft), dan zijn er vaak nog steeds mogelijkheden om dit apparaat te koppelen. Veel draadloos speakers hebben nog mogelijkheden voor fysiek aansluiten (analoog, digitaal of beide). Veel speakers hebben een usb-ingang. Bekijk dit goed voordat je een draadloze speaker aanschaft.

Close Menu