Skip to main content

Waar moet je op letten bij de aanschaf van mobiel accessoires zoals dradloos speaker? Voor verschillende doeleinden zijn er diverse draadloze luidsprekers te koop. Sommige beschikken over een afgesloten behuizing waardoor je hem goed buiten kunt gebruiken. Daarnaast zijn er juist kleinere speakers die je handig meeneemt en een accu hebben. Vaak kunnen deze via Bluetooth verbonden worden met een telefoon. Deze zijn meestal wat goedkoper en de kwaliteit van de muziek is dan vaak wat minder goed.

mobiel accessoires

mobiel accessoires

Daarnaast is er een ook draadloos speaker die over een dock beschikt. Je telefoon of tablet kan hierin gezet worden waardoor hij meteen opgeladen wordt tijdens het afspelen van muziek. Deze apparaten zijn vaak wat groter en moeten vaak via een voeding met het stopcontact verbonden worden om muziek af te kunnen spelen.

Er zijn tegenwoordig ook systemen te koop die in het hele huis worden geplaatst. Hierdoor kan er in meerdere ruimten tegelijk muziek worden afgespeeld. Vaak kun je deze systemen ook met één luidspreker kopen. Later kun je het systeem dan nog uitbreiden met meerdere luidsprekers.

Tot slot zijn er nog draadloze speakers in het home cinema systeem. Deze speakers worden op verschillende plekken rondom de televisie en de bank geplaatst. Als je muziek luistert of tv kijkt, komt het geluid van meerdere kanten en zo het je veel meer het gevoel dat je ‘erin’ zit.

Bedankt voor het lezen van ons artikel over mobiel accessoires.

Close Menu