Skip to main content

Wat we zeiden voor de Draadloze speaker.

Kwaliteit

Het staat hierboven al een beetje beschreven, maar de kwaliteit van een speaker hangt van veel verschillende factoren af. Daarnaast is de kwaliteit ook afhankelijk van het doel waarvoor je de speaker koopt. Je hebt voor 30 tot 50 euro al een prima Bluetooth speaker voor op je bureau of in de achtertuin. Als je echt op zoek bent naar een goede speaker voor binnenshuis, dan ben je al gauw meer dan 200 euro kwijt. Voor een systeem met meerdere speakers, extra functies, uitbreidingsmogelijkheden en streamingsopties ben je al gauw 500 euro kwijt. Het is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijk voorkeuren en je budget.

Draadloze Speaker

Draadloze Speaker

Draadloze speaker opladen

De draadloze speakers werkt vaak op een accu. Deze accu wordt opgeladen en vervolgens heb je urenlang luisterplezier. Vaak wordt er bij de draadloos speaker een oplaadkabel geleverd. Deze oplaadkabel plug je aan de ene kant in de speaker en aan de andere kant in het stopcontact. Een lampje op de speaker zal aangeven dat deze aan het opladen is.

 

Het is belangrijk om de batterij volledig op te laden voordat de draadloze speaker voor de eerste keer gebruikt wordt. Een draadloze speaker wordt als volgt opgeladen:

  1. Schakel de draadloze speakers uit. Laat hem nooit aanstaan tijdens het laden;
  2. Plug de oplaadkabel in de draadloze speakers;
  3. Verbind vervolgens de USB lader aan de stekker;
  4. Steek tot slot de stekker in het stopcontact.

 

In dit artikel heb je gelezen over de functies van een draadloze speaker en de verschillende soorten speakers. Denk na over deze punten voordat je een draadloze speakers aanschaft. Zo weet je van tevoren waar je naar op zoek bent en kun je veel gerichter zoeken.

Close Menu